voor bedrijven

Ons aanbod

Bestratingswerken Nico Bosch heeft jarenlange ervaring met de aanleg van parkings en bedrijfsterreinen. Daarbij kunnen wij zowel zeer grote oppervlaktes als erg nauwe terreinen aan.

Wij voeren alle werken zelf uit, van graafwerken tot eindafwerking, waardoor we volledige controle hebben over de geleverde kwaliteit. Zo verzekeren we u dat uw bedrijfsterreinen jarenlang de zwaarste belastingen aankunnen.

Ook voor graafwerken en onderaannemingen kunt u bij ons terecht. Wij werken als partner in onderaanneming voor bedrijven, waarbij we verschillende werken uitvoeren, zoals rioleringswerken en voorbereidende werken. Dit betekent dat u niet alleen voor totaalprojecten bij ons kunt aankloppen, maar ook voor specifieke onderdelen van uw project.

Kortom, uw bedrijfsterreinen zijn bij ons in goede handen. We zijn flexibel in onze dienstverlening en kunnen als partner werken om uw project succesvol te realiseren.

Grondwerken

Rioleringswerken

Verhardingswerken

Terrassen

Omheiningen

Vraag vrijblijvend je offerte aan!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een kosteloze en vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw project te bespreken. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om samen te werken aan de realisatie van uw ideeën.